Hyggelige avslutningsarrangementer

Mellomtrinnet hadde «åpen dag» fra klokka 12 til 14 denne tirsdagen, og tok imot besøk av dem som var nysgjerrige på skolehverdagen ved LVMS. Senere, fra klokka 14.30 til 17, var det mulighet for grilling i lag. Både elevene, foreldrene og de ansatte var velkomne. Det var utelek for barna, og 6. klasse hadde også nydelige sveler med smørkrem til salgs. 

Ettermiddagens overraskelse var kanskje den store marsipankaka som ankom skoleområdet etter en liten stund. Denne var en «gave» fra styret ved Løkken Verk Montessoriskole, som ville takke de foresatte for det gode samarbeidet i året som var, samt for dugnadsinnsatsen på skoleområdet. En hyggelig påskjønnelse til alle!

Flere elever, foreldre og ansatte møttes for en trivelig og sosial ettermiddag sammen.

Noen tok også turen videre til lekeplassen på Bjørnli, der 1. og 2. klasse hadde sitt avslutningsarrangement samme kvelden, fra klokka 17 til 19. Også der var det servert kake fra styret, samt mye annet godt bakverk. Elevene spilte en fotballkamp mot de voksne (og vant!), og senere ble alt gjort klart for morsomme underholdningsinnslag. Alle så ut til å trives og ha det artig – både voksne og barn.