Siste skoledag før sommerferien på småtrinn

Elevene var spente, dagen skulle starte med lek og aktivitet. 1 klasserommet var i dag omgjort til diskotek med diskolys, høy musikk og stort dansegulv. 2 klasserommet var ryddet, her var det gjort klart til nerf -skyting. 3 klasserommet var det rolige rommet med tegning. SFO rommet var gjort klart til lek med leker som elevene hadde med selv. Elevene koste seg med lek, musikk og frukt som var oppdelt på SFO. Kl 11.00 var det lunsj og friminutt ute. Kl 12 var det lærernes tur til å underholde elevene, en liten sumobryter kamp, mye latter, og store heiarop fra elevene. Etter kampen, var det klart for film, godteri og brus. De som gikk lei filmen gikk på SFO for å leke. En morsom, latterfull og uvanlig dag på skolen.

Vi på småtrinnet, ønsker alle elever, foreldre og ansatte ved skolen en god sommer. Vi ses til høsten. Og til 4 trinn elevene, takk for fine 4 år, nå er dere klare for å bli mellomtrinns elever, lykke til alle sammen.

GOD SOMMER!