Oppdalstur for ungdomsskolen

Torsdag 7. mars var ungdomsskolen på tur til Oppdal for å teste ut slalåmbakkene. De som ikke var med i bakken fikk i oppdrag å skrive litt fra turen, og her er et utdrag fra det de kom fram til.

Avgang fra skolen gikk 08.30. Vi tok buss hvor vi sang og hadde god stemning. Vi ankom Oppdal skisenter ca. kl. 10.00.

De fleste kjørte slalåm i bakken, mens de andre satt inn på cafeen. Vi fikk oppgave om å skrive en artikkel om dagen i dag, og vi har derfor intervjuet de som kjørte i bakken. De fleste storkoste seg, med mat, ski og fint vær og føre. 

De som ble intervjuet på cafeen i pausene sine fra bakken syntes det artigste med slalåm var nedoverbakkene, triksing, hoppene og at det går fort. Alle var enige om at det var fint føre, men litt kaldt helt oppe på toppen. Det som kunne være litt negativt med slalåm var først og fremst at det gjør vondt hvis man skulle falle.

Elevene som ble intervjuet fremhevet Gjermund som den store slalåmkjøreren av lærerne. Odd Magne som har kjørt slalåm i 35 år vektla at det var artig å komme seg ut i friskluft, og at han får trent opp balansen sin. Det er bra for en gammel mann, sa han.

Vi dro hjem fra Oppdal omtrent 15.00, og vi kom hjem rundt kl. 16.30. Elevene synes det var en fin tur.  

Skolen vil takke Løkkenskolens venner for støtte til turen som har blitt en fin tradisjon på ungdomsskolen, som elevene setter stor pris på.