Nytt kjøkken i kantina ved Løkken Verk Montessoriskole SA

Skolen har i flere år ønsket seg nytt kjøkken i kantina ved skolen. For å realisere planene tok skolen kontakt med Lene Gabrielsen ved Rupro AS for å se på løsninger i rustfritt stål. Lene sendte et flott tilbud som skolen ønsket å sette ut i livet. For å finansiere prosjektet trengte skolen ekstra midler og søkte Mette Røed Heyerdahls Fond om støtte. Det ble en kjempegledelig overraskelse, skolen fikk 30000,- fra fondet til oppgradering av kjøkkenet i kantina. Helt supert! Lene ved Rupro skreddersydde løsningen for oss, og ikke nok med det Finn Arne Hilstad og Knut Johnny Sørum monterte kjøkkenløsningen for oss på dugnad. Helt supert det også! I tillegg brukte skolen Mjøen VVS ved Geir Arne Brevik til rørleggerarbeid og Caverion ved John Magnar Holm til elektriske installasjoner. Lokalt næringsliv står for kjempegod service og kjempegodt utført arbeid. Vi som bor på Løkken er heldige som har tilgang til et nyskapende og kunnskapsrikt næringsliv. Takk alle sammen for et supert prosjekt.

Med vennlig hilsen

Odd Erik Bergsrønning

Rektor Løkken Verk Montessoriskole SA