Kjære foreldre og foresatte

Vi har forståelse for at situasjonen nå skaper store utfordringer for dere. Vær trygg på at vi gjør det vi kan, men det er ikke til å legge skjul på at dette også er en krevende situasjon for oss. Vi jobber hele tiden for å finne så gode løsninger som mulig. I henhold til sentrale retningslinjer har LVMS bestemt seg for å ikke ta betalt for SFO så lenge det er stengt. Av praktiske årsaker ber vi om at utsendte fakturaer for mars 2020 blir betalt så langt dette er mulig. Dere får fratrekk på neste regning, for de dagene vi har stengt i mars.

Hvis noen har vanskeligheter med å betale, så tar dere kontakt med skolen på mobilnummer 90819301 eller via epost post@lvmontessori.no.

Benytter samtidig anledningen til å minne om kommunens informasjonstjeneste for korona (åpen alle dager 10:00 – 20:00), tlf 900 31 260 og e-post korona@orkland.kommune.no Vi har nå også opprettet barn og unges koronatelefon (hverdager 09:00 – 14:00) på 902 73 454. Vi oppfordrer til å følge med på kommunens korona-side http://www.orkland.kommune.no/korona for oppdatert informasjon. De som er på Facebook kan også følge oss på www.facebook.com/orklandkommune

Med vennlig hilsen

Administrasjonen ved Løkken Verk Montessoriskole SA