Sykkeldag til Frilsjøen

Skrevet av Karoline Bargel Holthe (10. trinn)

Nytt skoleår byr på nye turer på både gamle og kjente plasser. I forbindelse med faget arbeid fikk jeg i oppgave å skrive litt om turen vår, og min opplevelse av dagen. Fredag 21. august var 5-10 trinn på sykkeltur til Frilsjøen. Vi som ikke hadde mulighet til å sykle ble kjørt oppover av lærere. Det var mange som badet i vannet både før og etter fjellturene, og det var alltid elever som satt på gresset og hygget seg.I følge Jan Vidar Resell (kontaktlærer for 10. trinn) var det en fin tur til Grefstadfjellet også, til tross for krampe og noe pussig terreng i form av bratte bakker og myr.

Jeg, Mina, Marlena og Celine sammen med Oksana og May gikk opp til Oksberget og plukket blåbær. Det var mye vind på toppen, og det var like før vi blåste av kanten (nesten). På tur ned fra berget møtte vi på en hund med eieren hakk i hæl som hadde så lyst til å hilse på oss.

Da alle var ned fra fjellet var det grilling og enda mer bading for de som hadde lyst til det.

Alt i alt tror jeg de fleste, om ikke alle, hadde en fin dag på Frilsjøen i dag i det gode været.